ORIGINALS er en GARANTIORDNING der giver dig 2 års fuld garanti på brugte Harley-Davidson motorcykler som du køber hos os.

Forudsætningen for at vi kan lave ORIGINALS garanti på din brugte motorcykel er at vi starter med at gennemføre et 99-punkt tjek af motorcyklen. 

ALLE motorcykler vi sælger (med undtagelse af nogle få cykler som sælges som mægler-salg OG motorcykler der er mere end 15 år gamle) er ved levering kørt igennem dette 99-punkt tjek hvilket i sig selv afdækker langt det meste som der måtte være galt med motorcyklen INDEN levering til dig.

Men skulle der efterfølgende opstå problemer med motorcyklen så kan du køre til ALLE autoriserede Harley-Davidson forhandlere i Europa for at få den repareret 

Du kan ovenikøbet vælge at forlænge garantien for ganske rimelige penge når de første 24 måneder er gået. (indtil motorcyklen bliver 15 år)

GARANTIEN dækker både selve motorcyklen men også originalt tilbehør.

Som i alle andre garantiordninger er der bestemmelser og forudsætninger. Disse har vi i form af en lille folder som du kan få udleveret i forretningerne i Århus og Valby. På trods af dette er vi ret overbeviste om at ORIGINALS er markedets bedste garantiordning, som giver dig den bedste tryghed ved at eje en brugt Harley-Davidson

På motorcykler over 15 år giver vi dig 24 måneders REKLAMATIONSRET