Garantien består af 2 års ubegrænset kilometer fabriksgaranti og 3 års Garanti-forsikring leveret af HARLEY OPTIMUM WARRANTY™ 

Visse undtagelser og betingelser gælder for Garanti-forsikringen (spørg efter police) men helt overordnet er forsikringen tegnet med henblik på at få en dækning der ligger så tæt på fabriksgarantien som muligt. Garanti-forsikringen dækker også originalt Harley-Davidson tilbehør monteret af os.

Garanti-Forsikringen følger også cyklen, så hvis du f.eks vælger at sælge den efter 3 år, så er der stadig 2 år tilbage

Det er en forudsætning for dækning under Garanti-forsikringen at motorcyklen er vedligeholdt med de serviceintervaller der er specificeret af fabrikken. Til gengæld kan du henvende dig på alle Autoriserede Harley-Davidson værksteder med garantisager.

Vi er begejstrede for denne ordning. Den har betydet en mindre prisstigning på alle nye H-D, men det er vores helt klare opfattelse at det er penge der er givet godt ud.

Vores "prisliste"  her på siden er opdateret med de nye priser INCLUSIV den nye garantiordning 

Skulle du af en eller anden grund IKKE ønske de 3 års Garanti-Forsikring, så KAN den fravælges. I givet fald kan motorcyklerne købes med følgende fradrag (i forhold til de i prislisten angivne priser):

STREET  - kr. 2.800,-
SPORTSTER  - kr. 2.800,-
SOFTAIL  - kr. 3.500,-
TOURING  - kr. 4.300,-
CVO  - kr. 5.300,-
TRIKE  - kr. 5.300,-

 

OBS: Har du bestilt ny MC inden 31/12-2017 men endnu ikke fået den leveret, kan du mod nedenstående mérpriser få den udvidede Garanti-Forsikring. Vi kontakter dig inden levering af din MC for at aftale om du ønsker at tilkøbe Garanti-forsikringen.

OBS: Har du hos os* købt NY MC inden for de sidste 2 år, så kan du tilsvarende tegne garanti-forsikring som dækker i 3 år efter udløb af Fabriksgarantien. Dette forudsætter at forsikringen tegnes INDEN fabriksgarantien udløber på motorcyklen. Priserne er som i tabellen herunder. Er du i tvivl om der fortsat er fabriksgaranti på din motorcykel bedes du kontakte os. Også her er det en forudsætning at motocyklen er vedligeholdt i henhold til de specificerede serviceintervaller i intruktionsbogen. 

Priser for tegning af 3 går garantiforsikring (en gang for alle)

STREET  kr. 2.800,-
SPORTSTER  kr. 2.800,-
DYNA  kr. 3.500,-
SOFTAIL  kr. 3.500,-
TOURING  kr. 4.300,-
CVO  kr. 5.300,-
TRIKE  kr. 5.300,-

*) Din motorcykel skal være købt hos Autoriseret forhandler i Danmark - dvs: Cap's Aarhus A/S, Cap's Copenhagen A/S eller Custom-Cycle Harley-Davidson ApS