Garantien består af 2 års ubegrænset kilometer fabriksgaranti og 3 års Garanti-forsikring leveret af HARLEY OPTIMUM WARRANTY™ 

Visse undtagelser og betingelser gælder for Garanti-forsikringen (spørg efter police) men helt overordnet er forsikringen tegnet med henblik på at få en dækning der ligger så tæt på fabriksgarantien som muligt. Garanti-forsikringen dækker også originalt Harley-Davidson tilbehør monteret af os.

Garanti-Forsikringen følger også cyklen, så hvis du f.eks vælger at sælge den efter 3 år, så er der stadig 2 år tilbage

Det er en forudsætning for dækning under Garanti-forsikringen at motorcyklen er vedligeholdt med de serviceintervaller der er specificeret af fabrikken på Autoriseret Harley-Davidson værksted. Til gengæld kan du henvende dig på alle Autoriserede Harley-Davidson værksteder med garantisager (i alle Europæiske lande).

Vi er begejstrede for denne ordning. Den har betydet en mindre prisstigning på alle nye H-D, men det er vores helt klare opfattelse at det er penge der er givet godt ud.

Skulle du af en eller anden grund IKKE ønske de 3 års Garanti-Forsikring, så KAN den fravælges. I givet fald kan motorcyklerne købes med følgende fradrag (i forhold til de i prislisten angivne priser):

STREET  - kr. 2.800,-
SPORTSTER  - kr. 2.800,-
SOFTAIL  - kr. 3.500,-
TOURING  - kr. 4.300,-
CVO  - kr. 5.300,-
TRIKE  - kr. 5.300,-
LIVEVIRE  0; *

 *) OBS: Prisen på Livewire er UDEN ekstra forsikringsdækning, så den leveres i udgangspunktet med 2 års fabriksgaranti: 3 års ekstra dækning kan tilkøbes for kr. 5.300,- OBS: I Danmark kan Livewire udelukkende serviceres ved Cap's Copenhagen A/S i Roskilde