WEBSHOP

 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Cap's Aarhus A/S og opbevares i fem år (regnet fra nyeste ordre), hvorefter oplysningerne slettes. Såfremt varen du har bestilt ikke er på lager hos Cap's Aarhus A/S deler vi dine oplysninger med Cap's Copenhagen A/S såfremt varen er på lager dér. Cap's Copenhagen A/S behandler dine data på samme måde.
 
Den dataansvarlige på  capsshop.dk er Caps Aarhus A/S.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Caps Aarhus A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ud over oplysningerne nævnt ovenfor, deler vi oplysninger om din computer, mobiltelefon, (tablet eller lign.), din ip-adresse og lignende oplysninger med Google, alene med henblik på trafikanalyse.

VORES HJEMMESIDE

 
Caps-mc.dk, H-D-Aarhus.dk, H-D-Copenhagen.dk

Med mindre du explicit bliver bedt om at opgive navn, email og telefonnummer f.eks. i forbindelse med konkurrencer eller anmodning om prøvkørsel, så gemmer vi IKKE persondata på dig.
 
Oplysninger om din computer, mobiltelefon, tablet eller lignende gemmes automatisk. Disse data deler vi sammen med din IP-adresse med Google, alene med henblik på trafikanalyse. Vi gemmer eller deler altså kun "tekniske" detaljer.

Bliver du på en formular på hjemmesiden bedt om at opgive navn, evt. adresse, e-mai og telefonnummer gemmes disse data af os i 5 år. Vi deler ikke disse data med nogen med mindre vi explicit og separat beder om din tilladelse til det. F.eks. deler vi dine oplysninger med Harley-Davidson Europe Ltd, men KUN hvis du giver dit explicitte samtykke.

Hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev via link på forsiden af vores hjemmeside, så opbevarer vi dit Navn, din e-mailadresse og dit postnummer indtil du afmelder dig igen. Dette kan du enten gøre ved at bruge linket "tilmeld nyhedsbrev" på forsiden igen (og vælge "afmeld" eller ved at følge link til afmelding i bunden af hvert nyhedsbrev. 

Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.