Harley-Davidson CERTIFIED garantiordning

Harley-Davidson CERTIFIED garantiordning

Harley-Davidson CERTIFIED er en GARANTIORDNING, der giver dig 2 års fuld garanti på brugte Harley-Davidson motorcykler, som du køber hos os.

Forudsætningen for at vi kan lave CERTIFIED garanti på din brugte motorcykel er, at vi starter med at gennemføre et 120-punkt tjek af motorcyklen. 

ALLE motorcykler vi sælger (med undtagelse af nogle få cykler som sælges som mægler-salg OG motorcykler, der er mere end 15 år gamle) er ved levering kørt igennem dette 120-punkt tjek og klargjort af vores specialuddannede teknikere på vores værksteder i Aarhus eller Roskilde, hvilket i sig selv afdækker langt det meste, som der måtte være galt med motorcyklen INDEN levering til dig.

Men skulle der efterfølgende opstå problemer med motorcyklen, så reparerer vi uden beregning. 

GARANTIEN dækker både selve motorcyklen, men også originalt tilbehør.

Som i alle andre garantiordninger er der bestemmelser og forudsætninger. Disse har vi i form af en lille folder, som du kan få udleveret i forretningerne i Århus og Roskilde. På trods af dette er vi ret overbeviste om, at ORIGINALS er markedets bedste garantiordning, som giver dig den bedste tryghed ved at eje en brugt Harley-Davidson.

På motorcykler over 15 år giver vi dig 24 måneders REKLAMATIONSRET.