Prisliste modelår 2024

5 års garanti* på nye H-D motorcykler

Garantien består af 2 års ubegrænset kilometer fabriksgaranti og 3 års Garanti-forsikring leveret af HARLEY OPTIMUM WARRANTY™ 

Visse undtagelser og betingelser gælder for Garanti-forsikringen (spørg efter police) men helt overordnet er forsikringen tegnet med henblik på at få en dækning der ligger så tæt på fabriksgarantien som muligt. Garanti-forsikringen dækker også originalt Harley-Davidson tilbehør monteret af os.

Garanti-Forsikringen følger også cyklen, så hvis du f.eks vælger at sælge den efter 3 år, så er der stadig 2 år tilbage *)

Det er en forudsætning for dækning under Garanti-forsikringen at motorcyklen er vedligeholdt med de serviceintervaller der er specificeret af fabrikken på Autoriseret Harley-Davidson værksted. Til gengæld kan du henvende dig på alle Autoriserede Harley-Davidson værksteder med garantisager (i alle Europæiske lande). Vi er begejstrede for denne ordning. Den har betydet en mindre prisstigning på alle nye H-D, men det er vores helt klare opfattelse at det er penge der er givet godt ud. Skulle du af en eller anden grund IKKE ønske de 3 års Garanti-Forsikring, så KAN den fravælges. I givet fald kan motorcyklerne købes med følgende fradrag (i forhold til de i prislisten angivne priser):

SOFTAIL

- kr. 4.000,-

REV.MAX

- kr. 4.000,-

TOURING

- kr. 4.800,-

CVO

- kr. 5.800,-

TRIKE

- kr. 5.800,-

LIVEVIRE*

-  kr.5.800,-


*) De 3 års garantiforsikring bortfalder hvis du sælger din Motorcykel til en Forhandler inden der fylder 5 år, da det er forhandlerens forpligtelse at yde garanti/reklamationsret til ny ejer, men garantiforsikringen følger cyklen ved privat salg
 *) OBS: I Danmark kan Livewire udelukkende serviceres ved Cap's Copenhagen A/S i Roskilde